Menjador gran

FEM BROWNIE

Com ja us deuen haver explicat els vostres fills i filles, divendres vam fer brownie de postres. Això ha estat la recompensa a haver aconseguit 5 semàfors verds seguits durant el primer trimestre. Els vam donar l’opció d’escollir unes postres, van fer una assemblea per curs i van votar què els agradaria menjar. Aquest va ser el resultat:

Veient que la xocolata tenia molts punts, vam decidir de fer un dia un brownie, sense anous, perquè tothom en pogués menjar. I vam tenir cuiners i cuineres d’excepció:

Va quedar tan bo que no vam arribar a temps de fer la foto, però us en deixem la recepta per si en voleu fer a casa.

BROWNIE

INGREDIENTS, per a unes 20 persones

- 400gr de xocolata fondant
- 400gr. de mantega
- 8 ous
- 250gr de sucre
- 100gr de farina (tamisada)
- 150gr anous
- Mig sobre de llevat

PREPARACIÓ
Desfer la xocolata amb la mantega al microones.
Blanquejar els ous i el sucre (barrejar-ho amb unes barnilles fins
que quedi de color clar).
Afegir la xocolata a la barreja dels ous i el sucre. Afegir la farina 
tamisada (passada per un colador) a poc a poc sense deixar de barrejar.
Afegir les anous partides per la meitat i el llevat.
Barrejar-ho una mica més fins que tots els ingredients s’han integrat 
i anar donant aire a la massa, amb una espàtula millor perquè sinó es 
trenquen les anous.
Posar-ho en una safata amb paper de forn a sota o amb mantega i farina 
perquè no s’enganxi.
Un cop el forn està calent, posar el pastís a 170º durant uns 25-30 
minuts.
Recordeu-vos de fer la foto!!!